Zemā pasta pakalpojumu pieprasījuma dēļ Ventspils novada Jūrkalnes pagastā no 19. augusta tiek mainīts Jūrkalnes pasta nodaļas darbības modelis un darbalaiks, pielāgojot to iedzīvotāju reālajām vajadzībām.

Turpmāk Jūrkalnē visi pasta pakalpojumi katru darbdienu no plkst.13 līdz 14 tiks nodrošināti līdzšinējā atrašanās vietā Krasti vai arī iedzīvotāji varēs izvēlēties tos saņemt pie pastnieka savā dzīvesvietā.

Tāpat kā līdz šim, Jūrkalnes pasta pakalpojumu sniegšanas vietā iedzīvotājiem būs pieejami visi pasta pakalpojumi un arī citi pasta pakalpojumi, kurus nodrošina Latvijas Pasts.

Jebkuram reģionu iedzīvotājam jau patlaban ir plašas iespējas saņemt nepieciešamos pasta pakalpojumus arī pie pastnieka tieši savā dzīvesvietā.

Pasta pakalpojumu sniegšanas vietu skaitu un izvietojumu nosaka Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes lēmums Par universālā pasta pakalpojuma saistībām, kas paredz, ka Latvijas Pastam katra novada teritoriālajā vienībā ir vismaz viena pasta pakalpojumu sniegšanas vieta.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Baiba Laudāne 21.07.2020, 14:51:01

    "Jebkuram reģionu iedzīvotājam jau patlaban ir plašas iespējas saņemt nepieciešamos pasta pakalpojumus arī pie pastnieka tieši savā dzīvesvietā."
    Diemžēl, vēl mēnesi atpakaļ pasta nodaļu un pastnieku tālruņu numuri bija tā noslepenoti, ka ne Latvijas pastā, ne izziņās, ne citur internetā man tos atrast neizdevās... Vai tiešām vienmēr viss būtu jākārto caur Rīgas starpniekiem?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: