Ventspils pludmales volejbola stadionā notika "Latvijas pludmales 2020" sacensības pludmales volejbolā un pludmales tenisā, kas norisinājās Jūras svētku programmas ietvaros.

Pludmales volejbola sacensības šajā vasarā notika divos posmos - Kolkā un Ventspilī, bet pludmales teniss tika organizēts tikai vienu reizi Ventspilī.

Latvijas pludmales volejbola posmā Ventspilī kopā piedalījās 18 komandu pāri. Pirmo vietu izcīnīja Atvars Vilde un Mārcis Jirgensons, kuri finālā ar 2:0 uzvarēja Mārtiņu Birzi un Artūru Hirkovski. Spēlē par trešo vietu pārāki bija Oskars Puga un Jānis Kuprašovs, kuri ar rezultātu 2:0 apspēlēja Tomasu un Kristianu Marnicus.

Latvijas pludmales tenisa sacensībās Ventspilī par uzvarētājiem vīriešu konkurencē otro gadu pēc kārtas kļuva Ģirts Antonovs un Artis Zombergs, otro vietu izcīnīja ventspilnieki Edžus Brakanskis un Edijs Frīzendorfs. Trešā vietā ierindojās vēl viens ventspilnieku pāris Mikus Brakanskis un Māris Adlers.

Sieviešu konkurencē par uzvarētājām kļuva Linda Priekule un Paula Anna Vuciņa, otro vietu izcīnīja ventspilnieces Nikola Trama un Una Šteinharde.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: