Digitālā centra pasniedzējas iesaistījušās Latvijas Drošāka interneta centra Drossinternets.lv projektā un piedalījušās tiešsaistes spēles ''Pilsētas ABC" radīšanā.

Spēle ''Pilsētas ABC'' ir interesanta ikvienam - to var spēlēt gan pilsētas iedzīvotāji, pārbaudot zināšanas par savu pilsētu, gan Latvijas apceļotāji, uzzinot interesantus faktus par konkrēto pilsētu. Spēlē iekļauti 33 apgalvojumi, kuri spēles dalībniekiem jāizvērtē un jānosaka, vai tie ir patiesi vai nepatiesi.

Faktus par Ventspils spēli apkopoja Digitālā centra pasniedzējas Ilze Grinfogele un Paula Anškena, kopā ar Gāliņciema bibliotēkas vadītāju Kristu Špudi. Ventspilnieces ikdienā darbojas arī kā Drošāka interneta vēstneses, palīdzot izglītot bērnus un jauniešus par drošu, atbildīgu un jēgpilnu interneta lietošanu.

Digitālā centra pasniedzēja Ilze Grinfogele atzīst, ka meklēt un izdomāt apgalvojumus bija interesanti.

Šobrīd interesenti savas zināšanas var pārbaudīt par 18 apdzīvotām vietām Latvijā, spēlē piedalīties iespējams līdz 29. septembrim. 30 labākie faktu izvērtētāji tiks arī pie vērtīgām balvām no Drossinternets.lv un tiks paziņoti 30. septembrī.

Ar spēli iepazīties iespējams šeit: www.adre.se/pilsetasabc

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: