Aizvadīts Vasaras čempionāta II posms Latvijas Jātnieku federācijas bāzē Kleistos. JSK Demora devās uz Kleistiem ar septiņiem sportiskajiem pāriem un startēja abas dienas, dažādās konkurencēs.

Sportistei Annai Čakstiņai ar zirgu Chikita uzvara atvērtajās akumulācijas sacensībās ar džokeri 110 cm, Undai Egendorfai ar Lēdiju šajā maršrutā 3. vieta.

Sestdienas maršrutā ar 105 cm augstiem šķēršļiem, konkurencē bērniem līdz 14 gadu vecumam Annai 3. vieta un trešā arī atvērtajā 110 cm ātruma maršrutā. Pēc divu posmu rezultātiem kopvērtējumā Anna ieņem 1. vietu bērniem līdz 14 gadu konkurencē.

Sofijai Nikolajenko ar zirgu Lavelas un Klaudijai Viļisovai ar zirgu Vikonts pa kādam gāztam šķērslim abos maršrutos.

Uz goda pjedestāla gozējās arī JSK Demora poniju jātnieki. Ātruma maršrutā ar šķēršļu augstumu 75 cm Alise Lūse ar poniju Džoanu ceturtā, Anna Čakstiņa ar poniju Veto sestā, toties ieskaites maršrutā uz atzīmi ar 85 cm augstiem šķēršļiem Anna ar Veto otrā, saņemot vērtējumu 7,91 un Alise ar Džoanu trešā, saņemot 7,89.

Divu Vasaras čempionāta posmu kopvērtējumā Alise Lūse ieņem 1. vietu II grupas poniju konkurencē. Ārpus konkurences šajos maršrutos startēja Marta Jansone ar Red Grace, augstāko maršrutu veicot bez soda punktiem.

Iepriekšējā nedēļas nogalē daži Demoras sportisti devās uz Tukuma JSK rīkotajām sacensībām, kur Marta Jansone ar zirgu Red Grace ieguva 6. vietu.

''Patīkami, ka trīs dažādos maršrutos, trīs konkurencēs uz apbalvošanu dodas pa diviem sportistiem no mūsu kluba un ne tikai ātruma maršrutos, bet arī maršrutos, kur vērtē jāšanas stilu un kvalitāti. Tas pierāda, ka strādājam pareizajā virzienā un tā plānojam turpināt,'' saka JSK Demora trenere Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: