Pagājušās nedēļas nogalē Upesciema stadionā ar sacensībām precizitātes metienos, jeb TIR sākās Latvijas čempionāts petankā un ventspilnieki tās aizvadīja veiksmīgi.

Pēc garā COVID-19 pārtraukuma pirmās šīs sezonas Latvijas čempionāta sacensības Ventspils kērlinga kluba petankistiem izdevās īpaši veiksmīgas - sieviešu konkurencē, kurā startēja 12 dāmas, zelta medaļu izcīnīja Eva Martinsone, bet bronzas godalga tika Ingai Apmanei. Savukārt, 26 vīru konkurencē uzvarēja Raido Blumbergs.

Visi rezultāti skatāmi LPSF mājaslapā.

Nākošās Latvijas čempionāta sacensības notiks šajā svētdienā vīriešu un sieviešu dubultspēlēs, kur Upesciema stadionā cīnīsies arī Ventspils kērlinga kluba trīs dāmu un trīs vīru divnieku komandas. Bet līdz tam, sestdien, turpat Upesciemā, notiks Baltijas valstu petankas federāciju rīkotās sacensības vienspēlēs ''Baltic Masters'', kur tiksies labākie Igaunijas, Lietuvas un Latvijas vienspēļu spēlētāji, to skaitā arī ventspilnieki - Agita Puriņa un Latvijas 2019. gada čempioni vienspēlēs Inga Apmane un Raido Blumbergs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: