Otrdien, 12. maijā, Ventspils Sporta skola ''Spars'' atsāk klātienes nodarbības, ievērojot noteiktos piesardzības pasākumus.

Klātienes nodarbības sporta skola atsāks pakāpeniski – 12. maijā nodarbības uzsāks vecāko grupu izglītojamie, 14. maijā nodarbības uzsāks daļa vidējo grupu izglītojamo, bet 18. maijā nodarbības atsāks arī jaunāko grupu audzēkņi. Bērniem līdz septiņu gadu vecumam klātienes nodarbības nav atļautas.

Vairākām grupām saglabāsies arī daļējs attālināts treniņu režīms, veicot patstāvīgus uzdevumus savās dzīves vietās vai apvidū. Šobrīd netiek plānotas vasaras nometnes, tāpat plānotas netiek arī sacensības, jo tās nav atļautas.

Treneri ar saviem izglītojamajiem ir sazinājušies par treniņu laikiem un vietām, kā arī sniegs norādījumus, kādi būs papildus iekšējās kārtības noteikumi, lai treniņi norisinātos veiksmīgi un droši. Ar treniņu grafiku un visiem aktuāliem jaunumiem var iepazīties sporta skolas mājas lapā www.spars.ventspils.lv.

Kategoriski aizliegts uz treniņiem doties bērniem, kuri jūtas neveseli. Treneris patur tiesības treniņā neatļaut piedalīties izglītojamajam, ja redzamas kādas slimības pazīmes.

Tāpat ir aizliegts sporta bāzēs ieiet vecākiem kopā ar bērnu. Bērnu var pavadīt līdz sporta bāzes durvīm vai vārtiem, kā arī sagaidīt pēc treniņa.

Visiem sporta skolas izglītojamiem ir pieejamas sporta ārsta un fizioterapeita konsultācijas, kā arī dažādu procedūru pakalpojumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: