Pēdējo pārbaudes spēli pirms oficiālās sezonas sākuma aizvadījušu FK Ventspils futbolisti, kas Skonto arēnā Rīgā tikās ar pagājušās Virslīgas sezonas ceturto spēcīgāko komandu Valmieru.

Pirmais puslaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem, bet otrā ievadā pēc Krisa Ondonga Mba centrējuma ar galvu precīzi devītniekā sita Giorgi Eristavi. Tikai desmit minūtes vēlāk Ondongs Mba tika nogāzts soda laukumā, bet 11 metru soda sitienu precīzi izpildīja Kaspars Svārups – 2:0. Ar šādu rezultātu mačs arī noslēdzās, tā ka pēdējo pārbaudes spēli ventspilnieki varēja noslēgt labā noskaņojuma.

Komandu maču sāka ar Mahnovski, Tīdenbergu, Sahņeviču, Litvinski, Mamā, Palavandišvili, Stugli, Villelu, Ondongu Mba, Kozlovu un Kazimu laukumā (šajā sezonā Virslīgā pieļaujamie astoņi leģionāri), bet uz maiņu devās Rehviašvili, Eristavi, Svārups, Fabinjo, Mčedlišvili, Neilands, Tālbergs, Kokarītis, Dženajevs un Ļotčikovs.

Jau ziņots, ka jauno sezonu komanda sāks svētdien ar viesošanos pie RFS, bet pēc nedēļas aizvadīs arī pirmo maču savā laukumā, uzņemot Virslīgas debitantus Tukums 2000 futbolistus.

Virslīgas spēļu kalendārs ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: