Sporta hallē ''Pārventa'' notika Latvijas Nacionālās volejbola līgas otrās kārtas noslēdzošā spēle, kurā Volejbola klubs Ventspils uzņēma Jēkabpils Juniori/JSS komandu un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0:3, tādējādi regulāro turnīru noslēdzot 4. vietā.

Ventspilnieki pirmajā posmā pārliecinoši uzvarēja Rietumu grupas turnīrā, izcīnot 11 uzvaras un piedzīvojot tikai vienu zaudējumu. Otrā posmā ventspilniekiem bija jāspēlē ar Austrumu grupas trīs labākajām komandām - VK Ezerzeme, Jēkabpils Juniori/JSS un Daugavpils novadu/DT.

Aizvadot otrā posmā sešas spēles tika izcīnīta viena uzvara, spēlējot mājās pret Daugavpils novadu/DT komandu. Pēc otrā posma Latvijas Nacionālā volejbola līgā vadībā ir izvirzījušies VK Ezerzeme, kas par trīs punktiem apsteidza Daugavpils novadu/DT komandu. Trešajā vietā ierindojās Jēkabpils Juniori/JSS komanda, bet ceturtā VK Ventspils.

VK Ventspils komanda ir nodrošinājusi vietu ceturtdaļfinālā un tajā spēlēs pret VK Ozolnieki. Abas komandas jau šajā sezonā ir aizvadījušas divas savstarpējās spēles un abās uzvaras izcīnīja ventspilnieki ar rezultātiem 3:2 un 3:1. Ceturtdaļfināla spēles notiks līdz vienas komandas divām uzvarām. Pirmo spēli komandas aizvadīs 14. martā Ozolniekos, bet otro 21. martā Ventspilī, gadījumā, ja būs nepieciešama trešā spēle tā notiks 22. martā Ventspilī. Šīs sezonas finālsacensības, kurās spēlēs četras komandas tiks aizvadīts no 28. līdz 29. martam, Jelgavā.

Šosezon Nacionālās līgas čempionātā startē 13 komandas, kas pēc reģionālā principa sadalītas divās divīzijās - Rietumu un Austrumu. Pēc divu apļu turnīrā trīs labākās katras divīzijas komandas jau nodrošina vietu izslēgšanas spēlēs un otrajā posmā cīnās vien par izdevīgāku starta pozīciju, savukārt pārējās cīnās par vēl četrām ceļazīmēm uz izslēgšanas spēlēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: