Mūsu vieglatlēts Kristaps Valters kļuvis par divkārtēju Rīgas atklātā čempionāta vieglatlētikā uzvarētāju.

Ventspilnieks palika nepārspēts gan 400, gan 800 metru distancēs, uzrādot attiecīgi rezultātus 50,89 sekundes un 2:00,25 minūtes. «Lai gan uzrādītie rezultāti nav tie augstākie, esmu priecīgs par izcīnītajām uzvarām,» prieku neslēpj Kristaps. «Par 800 metru skrējienu biju vairāk pārliecināts, ka spēšu uzvarēt, bet par 400 metriem, kā saka, 50 uz 50. Tomēr beigās man izdevās uzvarēt abās distancēs. Protams, ka uzvaras nenāca tik viegli kā izklausās, jo ar konkurentiem nācās cīnīties līdz pat distances pēdējiem metriem.»

 

Tagad mūsu sportists gatavojas Latvijas čempionātam, kurā startēs 800 metru distancē. Arī šajās sacensībās Valtera mērķis ir tikai viens – uzvara, bet, vai tas šoreiz izdosies, atkarīgs tikai no viņa paša. «Latvijas čempionātā nestartēs abi Dmitriji – gan Miļkevičs, gan Jurkevičs, tāpēc mans mērķis ir tikai un vienīgi cīnīties par uzvaru. Par savu galveno konkurentu uzskatu Jāni Razgali, ar kuru noteikti būs sīva cīņa, kāds būs rezultāts, – to redzēsim tikai skrejceļā,» notikumiem pa priekšu skriet nevēlas Valters.

 

Atzinīgus rezultātus sasniedza arī citi mūsu sportisti. 1500 metru skrējienā otro vietu izcīnīja novada BJSS skrējējs Konstantīns Savčuks. 800 metru skrējienā uzreiz aiz goda pjedestāla palika Spara audzēknis Artūrs Rūtiņš. Bronzas medaļu 400 m skrējienā sievietēm ieguva novadniece Ilze Tropiņa. Vēl viena bronzas godalga tika Spara vieglatlētei Dacei Dreimanei augstlēkšanā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: