Uz kārtējo treniņnometni šodien devušies FK Ventspils futbolisti, kas gatavošanos sezonai turpinās Turcijā.

Tā būs Ventspils kluba pirmā nometne Turcijā un galvenais uzdevums tajā būs pārbaudīt potenciālos jaunpienācējus un uzlabot fizisko sadarbību. «Pēc šīs nometnes futbolistiem vajadzētu spēt labā līmenī nospēlēt ja ne visas 90, tad vismaz 80 mača minūtes. Tāpat maksimāli jātiek skaidrībā ar komandas sastāvu, lai otrajā nometnē Turcijā jau risinātu citus jautājumus,» kluba mājas lapā skaidro treneris Sergejs Podpalijs.

Treneris atzīst, ka pārbaudes mačos svarīgākais būs pareizi izvērtēt katra iespējas palīdzēt komandai un nekļūdīties ar izvēli. «Mači Mariampolē parādīja, ka nebūtu slikti pastiprināt aizsardzību un vidējo līniju, bet tagad, spēlējot un trenējoties īstos futbolā apstākļos, tas ir, uz zālāja, visu varēs vēl labāk izvērtēt,» spriež Podpalijs.

Komandu Turcijā gaida liels skaits pārbaudes maču, kuros svarīgi būs ne tikai panākumi. «Domāju, līdzjutēji lieliski saprot, ka šādos mačos ir arī citi uzdevumi, ne tikai uzvaras izcīnīšana. Protams, uzvarēt gribas vienmēr un katrā spēlē to arī centīsimies izdarīt. Patiesībā, visi ļoti noilgojušies pēc futbola zālāja un treniņiem labos apstākļos. Tas uzreiz pamatīgi uzlabo garastāvokli.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: