Divas pārbaudes spēles treniņnometnē Turcijā aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, pa reizi spēlējot neizšķirti un zaudējot.

Vispirms ventspilnieki tikās ar Krievijas otrās līgas klubuSaljut un piedzīvoja zaudējumu 1:2. Pirmais puslaiks noslēdzās bez vārtu guvumā, bet otrā sākumā FK Ventspilsizvirzījās vadība. Diemžēl jau pēc trim minūtēm rezultāts kļuva neizšķirts, bet pašā mača izskaņā Krievijas klubs arī izrāva uzvaru.

Otrajā mačā pretī nāca Polijas spēcīgākās līgas klubs Arka, bet cīņa noslēdzās neizšķirti. Pašās pirmā puslaika beigās rezultātu atklāja Maki, bet pēc pārtraukumā sāncenši tomēr atspēlējās. Abām komandām bija arī iespējas gūt vēl kādus vārtus, tomēr uzdevuma augstumos bija vārtsargi – 1:1.

Oficiāli FK Ventspils rindās atgriezies aizsargs Igors Savčenkovs, kurš pirms pāris sezonas jau spēlēja Kurzemes klubā. Diemžēl tad sekoja smags savainojums, kas uz kādu laiku lika aizmirst par futbolu. Pagājušo sezonu aizsargs aizvadīja Jelgavā, bet tagad atgriezies mājās.

Mājās atgriezies arī pussargs Deniss Tarasovs, kura attieksme nav apmierinājusi galveno treneri Sergeju Podpaliju. Tāpēc futbolists spiests atgriezties Ventspilī un turpināt gatavoties sezonai kopā ar dublieriem.

Pārbaudes maču video no fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: