Noskaidroti Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēles komandu pamatpiecnieki, un Rietumos tajā pārstāvēts tikai BK Ventspils.

Rietumu komandas pamatpiecniekā ievēlēti BK Ventspils aizsargi Jānis Strēlnieks (6614 balsis) un Ingus Bankevics (3736), uzbrucēji Rašads Andersons (5408) un Artūrs Strēlnieks (3822), kā arī centrs Sauļus Kuzminsks (4357). Arī tuvākie sekotāji ir no Ventspils - aizsargs Sandis Buškevics (3003), uzbrucējs Māris Gulbis (2577), centrs Lauris Blaus (2817). Tiesa, jau tagad zināms, ka Kuzminsks traumas dēļ Zvaigžņu spēlē nepiedalīsies.

Austrumu pamatpiecniekā tikuši vienīgi VEF spēlētāji- Dairis Bertāns (5714), Sandis Valters (6814), Kristaps Janičenoks (7390), Kaspars Bērziņš (4936) unAndrejs Šeļakovs (3633). Interesanti, ka Janičenoks, kurš kļuvis arī par populārāko basketbolistu visā balsojumā, līdz tā beigām LBL bija aizvadījis tikai vienu maču. Savukārt Raitis Grafs, kurš nebija tālu no iekļūšanas populārāko piecu skaitā, vispār vairs neatrodas Latvijā.

LBL Zvaigžņu spēle notiks 27.februārī Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā. Starplaikos LBL labākie spēlētāji sacentīsies Sportland Slam dunk unSportland trīspunktu metienu konkursos. Tālmetienu izpildē savu māku rādīs arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas labākās snaiperes. Sava sacensība būs treneriem - bumba grozā jāiemet no laukuma centra.

Pirmo reizi norisināsies LBL 1.divīzijas klubu karsējmeiteņu konkurss.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: