Līdz 19. decembrim visi tiek aicināti balsot par Ventspils olimpiskās vienības svarcēlāju Rebeku Kohu, kura pretendē uz "Gada balvas sportā 2019" populārākā sportista titulu.

Rebeka Koha ir viena no 12 pretendentiem uz Latvijas gada populārākā sportista balvu, ko pasniegs, balstoties uz līdzjutēju balsojuma rezultātiem.

Uz populārākā sportista titulu pretendē arī Mairis Briedis, Jānis Baumanis, Martins Dukurs, Tīna Graudiņa, Pauls Jonass, Anastasija Kravčenoka, Dainis Krištopāns, Oskars Ķibermanis, Jeļena Ostapenko, Anastasija Sevastova un Kaspars Stupelis.

Nominantu sarakstā ir iekļauti sportisti, kas pretendē uz gada labākā sportista balvu vīriešu un sieviešu konkurencē, kā arī tehniskajos sporta veidos.

Pēc balsojuma pirmās kārtas, kas portālā lsm.lv noslēgsies 18. decembrī plkst. 23.59, uz balvu turpinās pretendēt trīs sportisti, kas būs guvuši lielāko balsu skaitu. Balvas ieguvējs kļūs zināms balsojuma turpinājumā Gada balvas sportā pasniegšanas ceremonijā.

Nobalsot par "Latvijas gada balvas sportā 2019" populārāko sportistu var: ŠEIT

Rebeka Koha ir divkārtējā Pasaules pieaugušo čempionāta bronzas medaļniece, divkārtēja Eiropas pieaugušo čempione, vicečempione un bronzas medaļniece, divkārtēja pasaules U20 čempione, Eiropas U23 čempione, četrkārtēja Eiropas U20 čempione. 2019. gadā Rebeka uzvarēja Eiropas pieaugušo un Eiropas junioru čempionātā, bet pasaules pieaugušo čempionātā ierindojās 8. vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: