Olimpiskā centra Ventspils vieglatlētikas manēžā norisinājās pilsētas Invalīdu biedrības organizētās sporta spēles, kurās varēja izmēģināt savas prasmes dažādās sporta disciplīnās.

Sporta spēlēs piedalījās kupls interesentu skaits: gan Ventspils Invalīdu biedrības biedri un seniori, gan arī Atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš audzēkņi, audzēkņu vecāki un atbalstītāji. Kopā pasākumā piedalījās ap 60 dalībnieku.

Dalībnieki, atbilstoši savam vecumam, fiziskai sagatavotībai un interesēm startēja individuālos vingrinājumos, gan komandu spēlēs. Sacensībās aktīvu piedalījās arī Cimdiņa audzēkņu vecāki, kopā sportojot gan bumbabola spēlē, gan individuālos vingrinājumos. Par labiem sasniegumiem visi sacensību dalībnieki tika apbalvoti ar skaistām medaļām, suvenīriem un diplomiem.

Dalībnieki pauda gandarījumu par iespēju piedalīties pasākumā, kurā varēja izmēģināt savas prasmes dažādās sporta disciplīnās, izjust komandas biedru atbalstu, kā arī gūt dzīvesprieku un kopā būšanu. Pasākums vēlreiz apliecināja kustību prieka nepieciešamību.

Ventspils Invalīdu biedrībai organizēšanā palīdzēja Ventspils pilsētas pašvaldība, sporta skolai Spars, 2.Pamatskolas skolotāja Anželika Šilberga, 6. vidusskolas skolotāja Ināra Šteinberga un viņas tiesnešu komanda, bet par atbalstu sacensību raitai norisei, bet inventāru un sacensību vietu sarūpēja Olimpiskais centrs.

Pasākums tiek organizēts ES projektā Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei Ventspilī, kurā Invalīdu biedrība sniedz pakalpojumu Personu ar fiziskās un garīgās veselības traucējumiem veselīga un aktīva dzīves veida veicināšanas pasākumi un sporta spēles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: