Piektdien, 27. septembrī noslēdzas Ventspils pludmales volejbola sezona. No pirmdienas pilsētas pludmales volejbola laukumos, kā arī pludmales volejbola stadionā tiks noņemts inventārs. Pludmales volejbola stadionā sportotāju rīcībā vēl kādu laiku paliks viens laukums, bet līdz ar aukstāka laika iestāšanos arī tas tiks slēgts.

Šis gads Ventspils pludmales volejbola dzīvē ir bijis aktīvs. Pludmales volejbola stadionā norisinājās Latvijas čempionāta 1. posms, kurā piedalījās labākie Latvijas pludmales volejbola sportisti, kā arī vairāki Latvijas Jaunatnes čempionāta posmi dažāda vecuma zēniem un meitenēm. Vasaras sezonā pludmales volejbola laukumos tika aizvadīts arī turnīrs ''Jūras kauss'' un šajā turnīrā paralēli sacentās gan pludmales volejbolisti, gan pludmales tenisa spēlētāji. Iecienīts bija arī turnīrs ''Pludmales volejbola karaliene un karalis''. Ikdienā pludmales volejbola laukumos trenējās pludmales volejbola klubs ''BLOKS'' un volejbola klubs ''Ventspils''.

Šogad aktīvākie pludmales volejbola spēlētāji laukumus izmantoja jau no aprīļa vidus, bet visi laukumi bija sagatavoti maija vidū.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: