Pirmo oficiālo maču Spānijas otrajā spēcīgākajā basketbola čempionātā LEB Oro aizvadījusi Valladolid komanda ar ventspilnieku Tomu Leimani sastāvā, sezonu sākot ar uzvaru.

Valadolidas komanda savā laukumā uzņēma Marin basketbolistus un jau pirmajā puslaikā faktiski nodrošināja uzvaru. Sāncenšu grozā tika samesti 52 punkti un iegūts 27 punktu pārsvars, kas otrajā puslaikā saruka tikai nedaudz. Valladolid jauno sezonu sāka ar uzvaru 82:66, bet Leimanis, kurš maču sāka starta sastāvā, pirmajā cīņā izpelnījās lielāko spēles laiku. 26 minūtēs viņš guva desmit punktus (2p 1/2, 3p 2/4), atdeva trīs rezultatīvas piespēles, vienu pārķēris un izvairījies no kļūdām.

Nākamo maču komanda aizvadīs 4. oktobrī, kad Madridē tiksies ar Real Canon N.C. Komandu, kurai šī ir otrā sezona LEB Oro līgā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Janis Zvejnieks 28.09.2019, 10:13:03

    Kartejais pieradijums,ka BK Ventspils,savi Ventinpuikas komanda nav vajadzigi. Ta turpinat Tom !Lai veiksmiga sezona

  • -1
    keda 28.09.2019, 13:22:45

    Daudz un dažādām lietām jāsakrīt, lai jaunais izsistos lielajā komandā, ja neesi supertalants. Toms ir malacis, ka nav metis plinti krūmos un ar savu darbu, attieksmi panācis, ka ir jau tik tuvu Eiropas augstākajam līmenim. Izskatās, ka treneris ļoti viņam uzticas, kas arī ir svarīgi. Droši vien, ja BKV dotu vairāk minūtes un regulāri, arī šeit izpelnītos lielāku uzticību, bet šoreiz viss sakrita citādāk. Tagad, protams, var teikt, ka, redz, kādā līmenī viņš var laist. Bet tiešām liels prieks par tādu neatlaidību! Vēl tik 25, bet jau ar labu pieredzi, tā kā viss vēl ir priekšā.
    Bet es zinu vienu jaunu, talantīgu šorttrekistu, kurš meta visam mieru un negribēja strādāt un pierādīt... Faktiski pat divi tādi ir un par to ļoti skumji, vai ne, Jāni?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: