Vairāki motokluba Rodeo braucēji piedalījušies Lietuvas atklātā čempionāta posmā, tajā arī kāpjot uz goda pjedestāla, bet šīs nedēļas nogalē tiks aizvadītas izšķirošās cīņas Latvijas čempionātā.

Eiropas čempionāta trasē Šauļos teicamas sacīkstes MX1 klasē aizvadīja Kristers Drevinskis (attēlā Nr.499), kurš vien pirms pusmēneša citā Lietuvas čempionāta posmā atgriezās mototrasē pēc 13 mēnešu pauzes. Šoreiz pirmajā braucienā Kristers trasē vienkārši lidoja, finišā otrās vietas ieguvēju apsteidzot par 24 sekundēm. Otrajā braucienā sanāca neveiksmīgs starts, tāpēc pēc pirmā apļa Drevinskis bija vien piektajā vietā, tomēr ātri tika sasniegts trijnieks, bet augstāk tikt neizdevās. Izrādījās, ka uz kāda akmens motociklam pārsista riepa, tāpēc neatlika nekas cits, kā vienkārši noriņķot līdz finišam, lai vismaz tiktu pie ieskaites. Dienas kopvērtējumā Kristers gan tik un tā sasniedza trešo rezultātu, kas bija izdevies arī iepriekšējās sacensībās Lietuvā.

85ccm klasē otro vietu izcīnīja Kristers Janbergs, bet Martins Platkevičs ieņēma ceturto vietu. Lietuvas čempionātā atlicis vēl viens posms, kurā arī Rodeo braucēji iesaistīsies cīņā par augstām vietām sezonas kopvērtējumā.

Savukārt Latvijas čempionātam punkts tikts likts jau šajā nedēļas nogalē Cēsīs, kur sadalīs ne vien individuālās balvas – MX1 klasē līderos ir Toms Macuks –, bet arī noskaidros komandu čempionus. Rodeo komandu vērtējumā šobrīd ir otrajā vietā, bet cerības uz titulu neatmet.

Tāpat kļuvis zināms, ka Latvijas izlasei Nāciju kausā palīdzēs arī Macuks, kurš startēs kopā ar Paulu Jonasu un Dāvi Ivanovu.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Rimich 04.09.2019, 14:32:27

    Veiksmi Tomam Latvijas čempionāta noslēdzošajā posmā Cēsīs, kā arī Nāciju Motokrosā Holandē. Veiksmi arī mūsu komandai un pārējiem motosportistiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: