Latvijas 1B līgas turnīrā pie uzvaras tikuši FK Ventspils 2 futbolisti, kas viesos pieveica RFS otro vienību, gluži tāpat kā galvenā komanda, sāncenšu vārtos bumbu sitot trīs reizes.

Tieši tāpat kā Virslīgas mačos, trīs vārtu guvumiem bija vien divi autori. Dublieru cīņās ar diviem trāpījumiem izcēlās Krievijas leģionārs Abdula Gaņajevs, bet vēl vienu reizi precīzs bija Kristers Neilands, turklāt tas viss notika pirmajā puslaikā 25 minūšu laikā. Jau mača izskaņā RFS vienus vārtus atguva, tomēr Igora Kičigina trenētie ventspilnieki prata droši nosargāt uzvaru.

Ventspilij 2 tā bija septītā uzvara 17 mačos, bet kopumā komandas rēķinā ir 27 punkti, kas ļauj ieņemt trešo vietu, par punktu apsteidzot FK Jelgava 2 un diviem – Riga FC dublierus. Līderi ar 35 punktiem ir liepājnieku tuvākā rezerve, bet par punktu mazāk izcīnījuši komandas Metta/LU spēlētāji.

Rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar sešiem precīziem trāpījumiem trešo vietu dala Kaspars Kokins, kurš gan sezonas otrajā pusē izīrēts BFC Daugavpils komandai. Četri precīzi raidījumi ir Nika Jansona kontā, bet pa trim ir Gaņajevam, Neilandam un Dīvam Rīnam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: