10. un 11. augustā Horvātijas pilsētā Varaždinā notiks Eiropas komandu čempionāts otrajai līgai. Latvijas Vieglatlētikas savienības Treneru padome un valde ir apstiprinājusi komandas sastāvu, kurā ir iekļauti arī vairāki Ventspils olimpiskās vienības sportisti.

Sacensībās startēs Lauma Grīva (tāllēkšana), Māra Grīva (trīssoļlēkšana), Jānis Leitis (200m, 400m un 4x400m stafete), Gundega Grīva (šķēpa mešana), Mareks Ārents, Ildze Bortaščenoka (abi kārtslēkšana) un Edgars Berķis (lodes grūšana).

Eiropas čempionātā otrajā līgā startēs 12 komandas, no kurām divas labākās izcīnīs ceļazīmi uz pirmo līgu, bet divas vājākās pārcelsies uz trešo līgu. Latvijas konkurentes būs Austrija, Bulgārija, Horvātija, Kipra, Dānija, Igaunija, Gruzija, Izraēla, Luksemburga, Malta un Slovēnija.

Latvijas izlases sastāvā iekļauti 40 sportisti un 13 treneri, kuru vidū ir arī Māris Grīva, Guntars Gailītis un Uldis Kurzemnieks.

Ar sacensību programmu var iepazīties: ŠEIT

Jāatgādina, ka šobrīd četri Ventspils olimpiskās vienības sportisti Arnis Rumbenieks, Ruslans Smolonskis (abi 50km soļošanā), Madara Palameika un Rolands Štrobinders (abi šķēpa mešana) izpildījuši normatīvus dalībai pasaules čempionātā, kas no 27. septembra līdz 6. oktobrim notiks Dohā, Katarā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: