4. augustā plkst. 12 Saules ielā iepretim Piedzīvojumu parkam, notiks bezmaksas riteņbraukšanas sacensību visai ģimenei „Bērnu rallijs 2019” trešais posms.

Dienas garumā dalībnieki pārbaudīs un attīstīs gan teorētiskās, gan praktiskās iemaņas, kas vajadzīgas, lai droši piedalītos satiksmē.

Sacensību dalībniekiem būs iespēja startēt gan trīs individuālās grupās (A – 2012 - 2013. gados dzimušie, B – 2009 - 2011. gados dzimušie, C – 2005 – 2008. gados dzimušie), gan komandu grupā, kur viens dalībnieks ir vecumā līdz 14 gadiem, bet otrs ir vecumā no 15 gadiem.

Sacensību laikā dalībnieki pārbaudīs spēkus un prasmes velosipēda un velokarta vadīšanā, vadot braucamrīkus cauri šķēršļu trasēm. Zināšanas un atjautība tiks pārbaudīta ar teorijas uzdevumiem, kuros iekļauti jautājumi par velosipēdu uzbūvi, drošu satiksmi un ceļu satiksmes noteikumiem. Visizveicīgākie un zinošākie sacensību dalībnieki saņems balvas.

Organizatori atgādina, ka sacensību laikā izmantot savus velosipēdus varēs tikai tad, ja tie būs tehniskā kārtībā, bet pasākuma laikā inventāru nodrošina arī organizatori.

Reģistrēties sacensībām nepieciešams jau savlaicīgi tīmekļa vietnē www.berniem.csdd.lv 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: