Sestdien, 3. augustā, plkst. 15 Pilsētas svētku laikā uz Galvenās svētku skatuves Ostas ielas promenādē tiks godināti konkursa “Pilsētas rota 2019” laureāti.

Jau no 17. jūnija p/i “Komunālā pārvalde” aicināja skaistāko Ventspils pilsētas privātmāju dārzu īpašniekus piedalīties konkursā “Pilsētas rota 2019”. Pilsētas iedzīvotājiem jau 19. gadu tika sniegta iespēja atklāt savu vai kaimiņa privātmājas dārzu pievilcību un oriģinalitāti. Konkursa ietvaros tika veikta arī vērtēšana “skats no malas”, un ir izvēlētas tās individuālo dzīvojamo māju īpašumu teritorijas, kuras īpaši izcēlās un bija pamanāmas ar savu sakoptību. Konkursa laikā gan pieteiktos, gan vērtējumā “skats no malas” izraudzītos dārzus vērtēja žūrijas komisija, kas sastāvēja no deviņiem komisijas locekļiem, kas pārstāv dažādas nozares.

Konkursa “Pilsētas rota 2019” trīs vizuāli izteiksmīgākie, dārza mērogam atbilstošākie, oriģinālāk iekārtotie, un koptākie Ventspils privātmāju dārzu laureāti iegūs vērtīgas balvas. Desmit skaistāko dārzu īpašnieki saņems iespēju - divām personām, un 70 labāko dārzu īpašnieki vai lietotāji – vienai personai, piedalīties vienas dienas ekskursijā, kura tiks rīkota 17. augustā, maršrutā Ventspils – Iecava – Brukna – Jelgava – Ozolnieki – Ventspils.

Šobrīd ir sagatavoti un tiek izsūtīti 80 apsveikumu, kuri informē, ka privātmājas dārza īpašnieks ir ieguvis iespēju doties ekskursijā, kā arī “Pilsētas rota 2019” ietvaros ir sagatavotas un tiek izsūtītas ap 320 pateicības kartiņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: