Ventspils mērs Aivars Lembergs atbild uz ventspilnieku jautājumiem par ogļu putēšanu, Staldzenes stāvkrasta stāvokli, pašvaldības deputātu darbu, šlāgermūzikas festivālu un citiem.

 

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    Arogidēns 04.06.2019, 10:25:27

    Kad Ventspilī būs legāla vieta kur izpausties graffiti cienītājiem/?????

  • -2
    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome 21.06.2019, 15:12:23

    Atbild Ventspils pilsētas domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļa:
    Ikvienam māksliniekam, kurš vēlas savu darbu izvietot publiskā ārtelpā, sākotnēji jāvienojas ar nekustamā īpašuma īpašnieku un pēc tam iecere jāsaskaņo ar pašvaldību. Tas attiecas arī uz grafiti māksliniekiem, un lielākā daļa mākslinieciski vērtīgo grafiti gleznojumu ir tapuši legāli. Labi piemēri ir redzami arī Ventspilī - Olimpiskā centra “Ventspils” skeitparkā var apskatīt “Ghetto games” festivāla laikā tapušos grafiti gleznojumus.

  • -2
    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome 21.06.2019, 15:13:49

    Aicinām izmantot iespējas veidot legāli saskaņotus un augstvērtīgus grafiti sienas gleznojumus. Šobrīd, līdz 28. jūnijam, var pieteikties konkursam “Super VIVA Street Art Jam”, sūtot savu zīmējumu skices. Labāko darbu autoriem būs iespēja šovasar savus darbus realizēt Ventspils skeitparkā (vairāk informācijas par konkursu – www.supervivajam.com). Ja vēlaties skeitparka teritorijā apgleznot rampas vai kādu plakni neatkarīgi no konkursa nosacījumiem, iecere sākotnēji ir jāsaskaņo ar SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils””, kontaktpersona - stadiona pārvaldnieks Dāvis Vītols ( tālr. - 26147081, davis.vitols@ventspils.lv ) un, pozitīvas atbildes gadījumā gleznojuma vieta un skice ir jāsaskaņo ar domes Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļu.
    Papildus norādām, ka Ventspils pilsētas pašvaldības īpašumā nav ēku, kuru fasādes varētu atļaut patvaļīgi apzīmēt, un patvaļīga ēku apzīmēšana nav atļauta.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: