Andrejsalā aizvadīts gada pirmais velotriāla pasākums MasterFEST 011, kurā laurus plūca arī mūsu braucēji.

Iekštelpu sacensībās piedalījās 26 dalībnieki, bet viskuplāk pārstāvēta bija tieši meistarīgāko braucēju grupa Elite. Tajā startēja visi labākie Latvijas braucēji un divi pārstāvji no Krievijas. Kopumā šajā grupā 11 dalībnieki. 


Ar lielu punktu pārsvaru pār otro vietu (15 soda punkti) šoreiz Elitē pirmais 2010. gada Latvijas čempions un kluba Karters braucējs Ansis Dermaks no Usmas. Par tālākajām vietām jau cīņa bija daudz sīvāka un punktu atšķirība ne vairāk par trim soda punktiem. Otrajā vietā ar 26 soda punktiem Kristaps Skudra, kurš ir tikai punktu pārāks par labāko Krievijas pārstāvi Vladimiru Kovaļenko. Šoreiz ceturtais Pāvels Griškovs, bet augstajā piektajā vietā vēl viens Karters braucējs, 13 gadus vecais kuldīdznieks Valters Smiltāns. 

Sīva cīņa notika arī grupā Eksperti, jo pirmajām trim vietām tika fiksēts identisks soda punktu skaits. Labāko braucēju nācās vērtēt pēc tīri veikto sekciju skaita – pirmais Maksims Iļjašovs no Rīgas, bet otro un trešo vietu dalīja rīdzinies Rihards Grantiņš un ugālnieks Jānis Hartmanis.

Sacensību seriāla MasterFEST 011 otrais posms risināsies Ugālē 19. februārī. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: