Ekstrēmo sporta veidu cienītāji Rīgā MONSTERparkā, kas ir lielākais šāda tipa parks Baltijā, lai starptautiskās sacensībās atzīmētu tā gada pastāvēšanu.

Mačos piedalījās arī četri Ventspils sportisti – Toms Slukins, Edgars Rozentāls un Danijs Ješčenko (visi inline skrituļslidošanas sacensībās), kā arī Mārtiņš Tālbergs (trikos ar sniegadēli). Jāpiebilst, ka sacensībās piedalījās gandrīz visi labākie Latvijas ekstrēmo sporta veidu pārstāvji, kā arī pārstāvji no Lietuvas.

Vislabāk veicās Tomam Slukinam – viņš spēja iekļūt sacensību finālā un izcīnīt trešo vietu. Tāpat finālā iekļuva arī Edgars Rozentāls, bet viņš krita un traumēja celi, kas liedza turpināt mačus. Līdz ar to Rozentāls ieguva septīto vietu. Trešajam mūsu pārstāvim – Danijam Ješčenko – neizdevās iekļūt finālā, jo viņš priekšsacīkstēs piedzīvoja vairākus kritienus, kas liedza uzrādīt labāku rezultātu.

Edgars Rozentāls vēlējās uzsvērt, ka šie bijuši vieni no lielākajiem mačiem Latvijā. «Sacensības bija organizētas augstākajā līmenī, un tajās startēja Latvijas labākie braucēji, tāpēc bija interesanti mēroties spēkiem ar viņiem. Iekļuvis finālā, es, protams, nevēlējos apstāties, bet trauma liedza uzrādīt labāku rezultātu. Jau pirmajā braucienā man izgāja no vietas celis, tāpēc sacensības bija beigušās. Katrā ziņā šādas sacensības ir nepieciešamas, un es labprāt startēšu arī nākamajās.»

Arī Mārtiņam Tālbergam trikos pa slaidiem izdevās iekļūt sacensību finālā, bet viņš diemžēl savu dalību atsauca. Tālbergs priekšsacīkstēs atsvaidzināja nesen gūto rokas traumu, tāpēc cīnīties par augstākām vietām vairs nespēja. Jāpiebilst, ka Mārtiņš startēja ar lauztu roku. Katrā ziņā Tālbergs ir pelnījis uzslavu, jo pat ar lauztu roku spēja iekļūt finālā un pierādīt, ka arī šādas traumas nav šķērslis, lai parādītu savas spējas. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: