Kuldīgā aizvadīts Kurzemes čempionāts kikboksā un boksā, kurā pie labiem panākumiem tika gan sporta kluba Favorīts, gan Ventspils Kikboksa leģiona sportisti.

Sacensībās piedalījās 120 dalībnieku no 15 sporta klubiem, bet Favorīta treneris Igors Likovs uz mačiem bija aizvedis tiešām ievērojamu komandu – 20 sportistus. Viņi startēja gan kikboksā, gan boksā, kopumā izcīnot 22 dažāda kaluma medaļas.

Kikboksā kick light disciplīnā favorītiem septiņas zelta medaļas. Daniels Likovs uzvarēja svara kategorija līdz 69 kg, pa ceļam uz titulu pieveicot divus sāncenšus. Tāpat divas cīņas svara kategorijā līdz 63 kg aizvadīja Danils Galkins un arī kļuva par sacensību uzvarētāju. Interesanti, ka finālā viņš tikās ar komandas biedru Maiklu Gasanovu, kuram līdz ar to sacensību sudraba medaļa. Citiem ventspilniekiem uzreiz nācās cīnīties finālā, taču arī tajā vēl bija jāuzvar, kas arī izdevās, un par Kurzemes čempioniem kļuva Leons Likovs (-27 kg), Agata Krjukova (-60 kg), Roberts Grigorjevs (-41 kg), Pavels Haritonovs (-93 kg) un Artjoms Redkins (-27 kg).

Sudraba medaļu Kuldīgā ieguva Aleksandrs Kuzņecovs (+69 kg), kurš līdz finālam izcīnīja divas uzvaras, bet zelta mačā piekāpās konkurentam no Rīgas. Finālā cīnījās un pie sudraba tika arī Reičela Laumane (-46 kg), Maksims Topčins (-27 kg), Iļja Gusevs (-46 kg) un Vitālijs Soldatenko (-41 kg).

Ar vienkāršu dalību mačos nebija iespējams tikt arī pie bronzas medaļas, kādas Favorīta sportistiem bija septiņas –Danam Kristianam Likovam (-37 kg), Timofejam Rupato (-27 kg), Ņikitam Likovam (-36 kg), Veronikai Verakso (-49 kg), Mihailam Proščenko (-61 kg), Normundam Ivanovam (-49 kg) un Timuram Siņicinam (-37 kg). Favorīti izmēģināja spēkus arī boksa ringā un tika pie medaļām. Gasanovs Kuldīgā izcīnīja zeltu, bet Kuzņecovam tika vēl viens sudrabs.

Mazākā kompānijā uz Kuldīgu bija devušies Sergeja Deņisova audzēkņi no Ventspils Kikboksa leģiona, bet arī viņi tika pie medaļām. Pāvels Voleiņa (+69 kg) startēja gan boksā, gan kikboksā, izcīnot attiecīgi sudraba un bronzas medaļu. Kick light cīņās kikboksā bronzas medaļu ieguva Dāvids Solovjovs un Vjačeslavs Poļesčuks (abi -69 kg savā vecuma grupā).

Kurzemes čempionātā tāpat tika rēķināts arī komandu kopvērtējums, kurā iespaidīgā medaļu raža uzvarēt ļāva Favorītam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: