Divas dienas vingrotāji no Ventspils, Daugavpils, Rīgas, Liepājas, Kauņas, Viļņas un Klaipēdas startēja tradicionālajās sporta skolas Spars kausa izcīņas sacensībās sporta vingrošanā.

Seniorēm labāko rezultātu sasniedza ventspilniece Marija Ribaļčenko, bet pre-juniorēm 18 dalībnieču konkurencē ceturtā bija Brenda Džiliana Apsīte, Annai Graudai-Grotei sestā vietā. Junioru grupā startēja tikai ciemiņi, bet 5. sporta klasē pirmajā sešniekā iekļuva Elana Aleksandra Sviķe (5.) un Elizabete Andersone (6.).

Zēnu konkurencē pre-junioriem1 trešajā vietā ventspilnieks Arturs Mihailovs, pre-junioriem2 sudrabs Tomasam Rudītim, bet 4. sporta klasē ventspilniekiem pirmās divas vietas – uzvarēja Kristaps Grīnvalds, otrais bija Valters Sadovskis. 2. sporta klasē otrais bija Markuss Rendenieks, bet trešo vietu izcīnīja Gustavs Ralfs Ofkants. 1. sporta klasē piektais bija Artūrs Lazdāns.

1.–4. sporta klasē meitenēm sacentās tikai Spara pārstāves un par uzvarētājām kļuva Deizija Rafelde, Alise Grosberga, Elīna Ābola, Rēzija Janovska un Elīza Ašnevica.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: