Latvijas labākie 3x3 basketbolisti, tajā skaitā arī ventspilnieks Kārlis Lasmanis, Ķīnas pilsētā Vuksi veiksmīgi startēja FIBA Challenger seriāla pirmajā turnīrā.

Tā uzvarētāji saņēma ceļazīmi uz Pasaules tūres turnīru, kas 1. un 2. jūnijā risināsies citā Ķīnas pilsētā – Čendu. Latvijas komandā šoreiz spēlēja Nauris Miezis, Kārlis Lasmanis, Agnis Čavars un Artūrs Strēlnieks, kuri turnīrā bija izlikti ar otro numuru. B apakšgrupā latvieši ar 22:14 pārspēja Ķīnas komandu Shenzhen un ar 19:17 Mongolijas Ulaanbaatar (priekšpēdējā sekundē uzvaru nodrošināja Agņa Čavara tālmetiens). Ceturtdaļfinālā ar 21:9 tika sagrauta Ķīnas Chengdu, bet pusfinālā pretī nāca Edmontonas komanda no Kanādas, kuru izdevās pieveikt ar 21:19. Finālā ar 21:15 tika pieveikta komanda Gagarin no Krievijas, tā izcīnot uzvaru arī visā turnīrā.

Par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts ventspilnieks Kārlis Lasmanis, kurš ik mačā izcēlās ar vidēji 7,8 punktiem. Rīt un parīt komanda spēlēs Pasaules tūres pirmajā posmā Dohā (Katara).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: