Svētdien, 14. aprīlī plkst. 9.15 Ledus hallē notiks Ventspils pilsētas 17. atklātā čempionāta kērlingā fināls.

Finālspēlē par zelta medaļām un 2019. gada Ventspils čempionu titulu cīnīsies divkārtējie Ventspils čempioni - komandas Ostas celtnieks un Ventspils novada vīri. Par čempionāta bronzas medaļām cīnīsies vairākkārtējās Ventspils čempiones Pērles un komanda VKM.

Savukārt mazajā finālā par 5. vietu tiksies komandas junioru zēnu komanda Ice Storm un pagājušās sezonas čempioni – Ice Scream, bet par 7. vietu cīnīsies komandas Lavīna un junioru meiteņu komanda Snowflakes.

Marta nogalē čempionāta astoņas komandas atbilstoši divu apļu izspēles rezultātiem tika sarindotas divos četriniekos un katrā fināla grupā sākotnēji pārspēlē tikās ar blakus esošo komandu. Pēc Ventspils čempionātā pieņemtās page play – off izspēles sistēmas, regulārā čempionāta 1.un 2. vietas savstarpējā spēles uzvarētājs sev uzreiz nodrošina vietu fināla cīņā par čempiona titulu, bet zaudētājam ir papildus iespēja pusfināla spēlē cīnīties ar 3. un 4. vietas dueļa uzvarētāju par otru vietu finālā. Savukārt, 3.- 4. vietas spēles zaudētajam ir jāsamierinās ar iespēju cīnīties tikai par bronzas medaļām ar pusfināla spēles zaudētāju. Pēc tāda paša principa tiek noskaidroti finālisti arī otrajā četriniekā.

Pārspēļu rezultāti:

1.-2. vietas spēle Ostas celtnieks – Ventspils novads 3:8;

3.-4. vietas spēles Pērles - VKM 8: 4;

5.-6. vietas spēle ICE SCREAM - Ice Storm 11:3;

7.- 8. vietas spēle Lavīna – Snowflakes 10:7.

Pusfinālu rezultāti:

Pērles - Ostas celtnieks 1:10;

Ice Storm - Lavīna 9:1.

Čempionāta spēles Olimpiskā centra ledus hallē bez maksas var vērot visi interesenti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: