Ventspils 6. vidusskolas zēnu un meiteņu komandas Ogrē izcīnīja pirmo vietu Latvijas Skolēnu 72. spartakiādes sacensībās frisbijā, abos finālos pieveicot 4. vidusskolas komandas. 

Meiteņu sacensībās piedalījās sešas komandas, kas vispirms tika sadalītas divās apakšgrupās, bet divas labākās no katras iekļuva pusfinālā. 6.vidusskolas skolnieces spraigā spēlē ar 10:9 pārspēja Āgenskalna Valsts ģimnāzijas komandu. Savukārt otrajā pusfinālā Ventspils 4.vidusskola uzvarēja Ogres 1.vidusskolu ar rezultātu 7:3.

Fināla šoreiz nedaudz labāka izrādījās 6.vidusskolas komanda, kas tika pie izšķirošā punkta un uzvaras 8:7, tā 4. vidusskolu atstājot otrajā vietā. Ventspils Tehnikuma audzēknes izcīnīja piekto vietu.

6. vidusskolas komandā spēlēja Diāna Rumberga, Ieva Enģele, Elīna Vekmane, Seila Vinogradova, Loreta Jaunzeme, Sintija Jansone un Keita Bespaļčika, bet sacensībām to gatavoja sporta skolotājs Ģirts Zaķis. Jāpiebilst, ka komanda saņēma arī spēles gara balvu.

Zēnu mačos startēja astoņas komandas, tā kā katrā grupā bija pa četrām komandām. Labāko četriniekā šoreiz iekļuva visas trīs Ventspils komandas. Tehnikumam nedaudz pietrūka līdz bronzas medaļām – mazajā finālā ar 8:5 pārāki izrādījās Ogres 1. vidusskola – toties komanda saņēma spēles gara balvu. Tāpat kā meitenēm, zēniem finālā tikās 6.vidusskolas un 4.vidusskolas audzēkņi, šoreiz cīņa bija ļoti mazrezultatīva, bet uzvaru 7:3 svinēja sestie.

Čempionu komandā spēlēja Kristers Blumentāls, Kristens Jaunsproģis, Kristiāns Bitkovs, Ēriks Mauls, Aleksandrs Čuvizovs, Kārlis Liekmanis un Armands Jurensons, un to tāpat vadīja Ģirts Zaķis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: