Sekmīgi sacensību sezonu sākuši sporta skolas Spars vingrotāji, labi aizvadot saspringtus turnīrus Klaipēdā un Ventspilī.

Klaipēdas pilsētas atklātajā čempionātā piedalījās jaunāko grupu sportistes. 2010./2011. gadā dzimušo grupā dubultuzvara daudzcīņā Elīnai Ābolai un Laurai Karpinskai, turklāt Elīnai zelta medaļa arī vingrojumā līdztekās, bet Laurai – vingrojumā uz baļķa. III kategorijā daudzcīņā bronzas medaļa Elizabetei Andersonei, bet Elanai Aleksandrai Sviķei ceturtā vieta. Atsevišķos rīkos Elizabetei sudrabs uz baļķa un brīvajās kustībās, bet Elanai – bronza līdztekās.

II kategorijā daudzcīņā Annai Graudai-Grotei sudraba medaļa un godalgas arī atsevišķos veidos – sudraba medaļa atbalsta lēcienā, bronza līdztekās. Brīvajās kustībās uzvarēja Katerina Saveka, tā kompensējot neveiksmi daudzcīņā, kurā vien devītā vieta.

Ventspils atklātajā čempionātā piedalījās ļoti kupls dalībnieku skaits – 78 zēni un 59 meitenes – no Rīgas, Liepājas, Daugavpils un Ventspils sporta skolām. No ventspilniekiem zēnu grupā savās sporta klasēs sudraba godalgu izcīnīja Mihails Ļepuhovs un Artūrs Mihailovs, bronzas medaļa Viesturam Rēbukam un Kristapam Grīnvaldam, ceturtajā vietā ierindojās Kristians Briedis – Strujevičs, Dmitrijs Semjonovs bija piektais, Gustavs Ralfs Ofkants ieņēma sesto vietu, bet Tomass Rudītis (pre-juniori) tika pie sudraba medaļa līdztekās un septītās vietas daudzcīņā.

Meitenēm sudrabu izcīnīja Rēzija Janovska, bet trim mājiniecēm – Anastasijai Dakuzašvili, Jaroslavai Karpinskai un Elanai Aleksandrai Sviķei – trešā vieta. Tūlīt aiz goda pjedestāla palika Karolīna Ruicēna, Elīza Ašnevica un Elizabete Andersone.

Bagāta medaļu raža tika vecāko grupu pārstāvēm, kuras bija starp labākajām gan daudzcīņā, gan atsevišķos rīkos. Pre-junioru grupā Justīne Zadināne bija labākā daudzcīņā, kā arī izcīnīja otro vietu atbalsta lēcienā, līdztekās, brīvajās kustībās un trešo vietu vingrojumā uz baļķa. Brenda Džiliana Apsīte bija sestā daudzcīņā un trešā atbalsta lēcienā, bet Anna Grauda - Grote – trešā līdztekās un brīvajās kustībās, kā arī septītā daudzcīņā.

Juniorei Sabīnei Annai Cinovskai uzvara gan daudzcīņā, gan līdztekās un vingrojumos uz baļķa, bet atbalsta lēcienā otrā vieta. Marija Ribaļčenko senioru konkurencē daudzcīņā bija otrā, bet savāca veselu medaļu kolekciju atsevišķos rīkos – uzvara atbalsta lēcienā, brīvajās kustībās, otrā vieta līdztekās, trešā vieta vingrojumos uz baļķa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: