Paziņots Latvijas nacionālās hokeja valstsvienības sastāvs Olympic Legacy Cup 2019 turnīram Dienvidkorejā, kurā startēs arī ventspilnieki Edgars un Artūrs Homjakovi.

Latvijas komandas sastāvā tika iekļauti divi vārtsargi, astoņi aizsargi un 13 uzbrucēji, turklāt lielākā daļa spēlētāju pārstāv Latvijas Hokeja līgas klubus. Artūrs Homjakovs (attēlā) šo sezonu aizvada Jelgavas Zemgales/LU sastāvā, 25 mačos izceļoties ar astoņiem vārtu guvumiem, desmit piespēlēm un 20 soda minūtēm. Edgars pēc divām sezonām Francijā pērn atgriezās Latvijā un pievienojās HK Liepāja, bet šajā sezonā pārstāv Kurbadu. Viņa kontā 30 mačos ir pa 16 vārtu guvumiem un rezultatīvām piespēlēm, kā arī 12 soda minūtes.

Šoreiz pie izlases stūres būs nevis tās galvenais treneris Bobs Hārtlijs, bet gan Valērijs Kuļibaba, kurš ikdienā vada HK Zemgale/LLU un jau divas sezonas ir Latvijas klubu izlases galvenais treneris.

Turnīrs Olympic Legacy Cup 2019 no 6. līdz 8. februārim norisināsies Dienvidkorejas pilsētā Kanninā. Latvijas nacionālā izlase turnīru sāks 6. februārī, kad plkst.11 pēc Latvijas laika tiksies ar mājiniekiem Dienvidkoreju. Dienu vēlāk (plkst. 8) Kuļibabas vadītā komanda spēkosies ar Japānu. Savukārt turnīru Latvija noslēgs 8. februārī pret Kazahstānu, un arī šī cīņa mūsu komandai sāksies plkst. 8 pēc Latvijas laika.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Kuzmičš 31.01.2019, 16:46:08

    Tas priecē!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: