Pie trešā panākumā 1. līgas čempionātā telpu futbolā tikusi Ventspils Augstskolas komanda, kas savā laukumā ar 4:3 pieveica Saldus futbolistus, uzvaras vārtus gūstot pēdējā minūtē.

Pirmajā aplī VeA komandai sešās Rietumu konferences mačos bija divas uzvaras, tajā skaitā arī pret Saldus/Brocēnu NBJSS, kurus viesos pieveica 6:4. Savā laukumā cīņa sanāca pat spraigāka, jo, lai arī cik reizes mājinieki tika priekšā, viesi allaž atspēlējās.

Precīzāk sakot, saldeniekiem trīs reizes izdevās atspēlēt vienu vārtu deficītu, bet ceturtajai laika vairs nepietika. Pirmā puslaika izskaņā viesi panāca 3:3, bet otrajā puslaikā tik rezultatīvas cīņas vairs nebija. Tika gūti tikai vieni vārti, turklāt pašās spēles beigās – 51 sekundi līdz finālsvilpei Ivans Jeļica panāca 4:3 un šo pārsvaru VeA nosargāja. Jeļica šajā mačā guva divus vārtus, bet vēl pa vieniem Alekseja Soleičuka un Vitālija Petkeviča rēķinā.

Otrā apļa ievadā pa deviņiem punktiem ir trim komandā, bet vēl par vienu vairāk ir trešajā vietā esošajiem liepājniekiem. Tieši pret TFK Liepāja/Ekovalis ventspilnieki aizvadīs nākamo spēli, 3. februārī uzņemot kaimiņus savā laukumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: