Latvijas Nacionālās līgas 1. divīzijas turnīra otro apli ar pārliecinošu panākumu sākuši VK Ventspils volejbolisti, savā laukumā ar 3:0 pieveicot Jēkabpils juniors/JSS komandu.

Jaunās sezonas pirmajā mačā ventspilnieki Jēkabpilī nekā nespēja uztaustīt savu spēli un piedzīvoja neveiksmi trīs setos. Lai gan čempionāta gaitā jaunos lūšus turnīra tabulā izdevās apsteigt, sāncenši atradās turpat līdzās, un arī tāpēc uzvara bija tika svarīga.

Panākums sanāca pat ļoti iespaidīgs – pirmajā un trešajā setā jēkabpiliešiem tika ļauts gūt vien 12 punktus, bet otrajā Ventspils svinēja uzvaru 25:22. Ar desmit punktiem rezultatīvākais šoreiz bija Kārlis Kauliņš, deviņi punkti Askolda Jāvalda kontā, bet pa sešiem – Matīsa Kaņepa un Kristapa Šeptes rēķinā.

Turnīra tabulā Ventspils joprojām ieņem trešo vietu, taču no otrajā vietā esošās RTU komandas, kura tāpat aizvadījusi deviņas spēles, atpaliek vien par diviem punktiem. Līderi joprojām ir Vecumnieku volejbolisti, kuru rēķinā desmit mačos ir 22 punkti, bet divās nākamās kārtas tabulā var ieviest izmaiņas. Šīs nedēļas nogalē ventspilnieki viesosies Rīgā pie RTU, bet savā laukumā komanda spēlēs 2. februārī, kad sporta hallē Pārventa viesosies Vecumnieku komanda.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: