Latvijas 1. līgas čempionātā telpu futbolā otro maču aizvadījuši Ventspils Augstskolas spēlētāji, bet sestdien ventspilnieki pirmo reizi spēlēs savā laukumā.

VeA sāka sezonu ar maču viesos pret Saldus komandu, kurā tika izcīnīta vārtu guvumiem bagāta uzvara (6:4), bet savā otrajā cīņā ventspilnieki ar šādu pašu rezultātu piedzīvoja zaudējumu. Pretī nāca FK Liepāja/Ekovalis komanda, kura bija aizvadījusi divus mačus, tajos guvusi 18 vārtus un ielaidusi vien četrus.

Draudīgie sāncenši arī savā trešajā mačā sāka iespaidīgi – pirmajā minūtē 1:0, 13. minūtē jau 3:0... Ventspilniekus atmodināja Alekseja Keisela vārtu guvums 17. minūtē, taču jau otrā puslaika 45. sekundē mājiniekiem atkal bija trīs vārtu pārsvars. Pusotru minūti vēlāk Liepājas komanda panāca arī 5:1, 29. minūtē arī 6:1, tomēr viesi plinti krūmos nemeta – vispirms vienus vārtus atguva Artūrs Soņecs, bet divi Dmitrija Kovaļova sitieni palīdzēja pietuvoties arī līdz 4:6. Diemžēl spēlēt bija atlicis vien desmit sekundes, tāpēc vēl lielākiem varoņdarbiem laika nepietika.

Toties noteikti tika iegūta pārliecība, kas noderēs sezonas turpinājumā un arī jau pirmajā mājas spēlē. Decembra 1. dienā VeA sporta hallē Pārventa uzņems komandu Talsi FK/Laidze, kas sezonu sākusi ar diviem zaudējumiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: