Par FIBA Izaicinājuma kausa Top16 pirmās spēļu nedēļas otro vērtīgāko spēlētāju atzīts BK "Ventspils" aizsargs Ingus Bankevics, bet trešā vieta saspēls vadītājam Jānim Strēlniekam, ziņots kluba mājas lapā.

Bankevics Lisabonas "Benfica" (100:65) grozā sameta 26 punktus realizēja sešus no astoņiem divpunktniekiem, četrus no sešiem trīnīšiem un divus no trim soda metieniem. Tāpat viņa rēķinā trīs pārtvertas piespēles un divas bumbas zem groziem.

"Ja ļauj spēlēt, tad arī nospēlēju. Tā kā, ja man vēl dos iespēju sevi pierādīt, šī noteikti nebūs pēdējā rezultatīvā spēle. Ceru, ka varēšu spēlēt arvien vairāk un arvien labāk," pēc mača atzina aizsargs.

Trešajā vietā šajā sarakstā ierindojies vēl viens ventspilnieks – saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks. Basketbolists ilgāku laiku neizgāja laukumā savainojuma dēļ, bet atgriezties pamanījās ar "double-double". Viņa reķinā 14 punkti (2p. 6/4, 3p 2/1, sodi 3/3), desmit rezultatīvās piespēles un četras bumbas zem groziem.

Nākamo Izaicinājuma kausa spēli mūsējie aizvadīs 25. janvārī, kad viesos tiksies ar Norčepingas "Dophins", bet jau šajā sestdiena izbraukumā aizvadīs BBL čempionāta maču, tiekoties ar valmieriešiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: