Pirmo pārbaudes spēli Lietuvas treniņnometnē aizvadījuši FK Ventspils futbolisti, cīnoties neizšķirti 2:2 ar Mariampoles Suduva, ziņots ventspilnieku oficiālajā mājas lapā.

Rezultātu ar precīzu sitienu vārtu devītniekā atklāja mājinieki, bet drīz vien iespēja atklāj gūto vārtu rēķinu bija arī FK "Ventspils" – soda laukumā notrieca Vladislavu Gabovu, bet 11 metru soda sitienu realizēja Maki.

Pēc pārtraukuma kurzemnieki devās laukumā krietni citādākā sastāvā, jo tika veiktas vairākas maiņas, taču mača scenārijs nemainījās. Atkal vadībā izvirzījās "Suduva", šoreiz gūstot vārtus pretuzbrukumā, bet FK "Ventspils" spēles izskaņā atkal izlīdzināja rezultātu. Deniss Tarasovs raidīja bumbu mājinieku soda laukumā, kur veiklākais izrādījās Artjoms Osipovs, ar galvu raidot bumbu vārtos.

Šis ventspilniekiem bija ne vien pirmais pārbaudes mačs, bet arī pirmā spēle jaunā trenera Sergeja Podpalija vadībā. Treneris ar redzēto kopumā bija apmierināts, atzīstot, ka spēlētāji nodemonstrējuši cīnītāju raksturu: "Netrūka pozitīvu lietu, bet, protams, ir arī tādas, pie kurām vēl nopietni jāstrādā. Vienmēr gribas, lai labāka būtu momentu realizācija, un arī šajā spēlē tā bija. Jau pirmajā puslaikā varējām gūt divus, trīs vārtus, nerealizējām arī izgājienu vienatnē pret vārtsargu. Tas bija tikai pirmais mačs, darbs turpinās, turklāt mani ļoti apmierina futbolistu attieksme."

Lietuvā mūsējiem paredzēta pārbaudes spēle arī ar "Siauliai" futbolistiem. 

Foto: fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: