BK Ventspils galvenais treneris Aļģirds Brazis pēc pārliecinošās uzvaras mačā ar Benfica (100:65) FIBA Izaicinājuma kausa Topa 16 mačā izteica gandarījumu par šādu panākumu, bet arī sarāja spēlētājus apr vājo spēles sākumu.

"Esmu ļoti priecīgs par uzvaru, turklāt vēl labāk, ka to izcīnījām ar lielu punktu pārsvaru, jo ir situācijas, kad vietas noteikšanai turnīra tabulā, svarīgā arī gūto un zaudēto punktu starpība. Līdz ar to šajā mačā izpildījām maksimālo programmu, lai gan sākām spēli vienkārši šausmīgi. Pirmo reizi, kopš esmu Ventspilī, vienkārši nesapratu, kas laukumā notiek, tāpēc pārtraukumā ar puišiem ļoti nopietni parunāju. Nevaram atļauties spēlēt tā, kā to darījām pirmajā ceturtdaļā," Brazis citēts kluba oficiālajā mājas lapā.

 

Brazis atzina, ka ventspilnieki spēles sākumā nebija noskaņoti kārtīgai cīņai: "Skaidrs, ka nebijām noskaņojušies! Pirmajā ceturtdaļā viņi sameta gandrīz tik pat, cik pēc tam atlikušajā laikā! Absurds! Sāncenšus labi bijām izpētījuši. Zinājām, ka tā ir pieredzējusi komanda ar vidējo vecumu virs 30 gadiem, turklāt nedēļas nogalē bija jāspēlē Portugāles kausa Final4. Tad sekoja brauciens uz Ventspili, tāpēc labi sapratu, ka komanda nebūs labākajā formā. Mums vajadzēja viņus maksimāli "žmiegt", skriet ātrajos uzbrukumus, kad tas izdevās, sanāca arī izcīnīt pārliecinošu uzvaru. Tomēr nevajag šo sagrāvi pārvērtēt – mājās "Benfica" ir pilnīgi cita komanda un spēle būs citādāka."

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: