Ventspils maratona klubs un ziemas peldēšanas klubs ''Ventspils jūras lauvas'' par godu Latvijas simtgadei organizēja svētku pasākumus.

Skrējēji tikās Reņķa dārzā, lai kopīgi izskrietu Latvijas kontūru. Pasākumā varēja izskriet 11,5 kilometrus garo valsts kontūru pa Ventspils ielām vai mazo Latvijas apli 600 metru garumā Reņķa dārzā. Trases bija izveidotas maksimāli tuvu Latvijas kartes kontūrām.

Pasākumā piedalījās 100 dalībnieki un pēc skrējiena ikviens saņēma piemiņas suvenīrus, un varēja nobaudīt siltu tēju un putru.

Piedzīvojumu parka veikparkā, notika Norūdīšanās un ziemas peldēšanas kluba “Ventspils jūras lauvas” organizētais 100 minūšu stafetes peldējums veltīts Latvijas 100 gadu jubilejai. Pasākumi vienlaicīgi notika Rīgā, Jelgavā, Liepājā un Ventspilī.

Piedzīvojumu parka veikparka dīķī bija novietots Latvijas kontūras makets (5m x 3m), kuram dalībnieki peldēja apkārt. Pasākuma atklāšanā piedalījās Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs. Kopumā stafetes peldējumā piedalījās 30 dalībnieki. Pēc peldes dalībniekiem bija iespējams sasildīties pirtī, izmantot kublu, kā arī baudīt siltu tēju un uzkodas.

Foto no ziemas peldētāju pasākuma.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    qwerty 20.11.2018, 21:36:03

    Lasīju divreiz,domāju tiešām G.B. piedalījās. Nē, tikai atklāšanā,izrādījās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: