Rīgā aizvadītas Dienvidkorejas vēstniecības atbalstītās tekvondo sacensības komandu disciplīnā, kurās labi startēja sporta kluba Favorīts jaunie cīnītāji.

Kopumā sacensībās startēja vairāk nekā 20 komandu un cīņas notika bērnu, kadetu un junioru grupās. Favorīts šoreiz uz mačiem aizveda savus jaunākos cīnītājus. Vecuma grupā, kurā startēja 2007. un 2008. gadā dzimušie sportisti, Ventspils klubu pārstāvēja Dans Kristiāns Likovs, Mihails Proščenko, Iļja Gusevs un Dima Pojarūns, kuri, uzvarot sāncenšus no Minskas, Rīgas un Liepājas, izcīnīja pirmo vietu.

2009. un 2010. gadā dzimušo kategorijā no Favorīta startēja divas komandas. Pirmo pārstāvēja Leons Likovs, Timurs Siņicins un Ņikita Likovs, bet otro – Timurs Rupata, Vitālijs Soldatenko un Roberts Grigorjevs. Pirmā komanda turnīru sāka ar rīdzinieku pieveikšanu, kas uzreiz ļāva iekļūt finālā, savukārt otrā finālā tika pēc divām uzvarām. Līdz ar to šīs vecuma grupas finālā tikās divas ventspilnieku brigādes, bet labākā no tām izrādījās otrā, kas uzvarēja ar 4:2. Jāpiebilst, ka Favorīta sportisti šajā pasākumā demonstrēja arī paraugcīņas.

Nākamie lieli tekvondo mači notiks tieši Ventspilī – 24. un 25. novembrī pie mums risināsies Latvijas atklātais čempionāts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: