Ventspils Maratona klubs 18.novembrī no plkst. 10.30 aicina ikvienu Ventspils iedzīvotāju un viesi piedalīties skrējienā veltītā Latvijas simtgadei.

Interesentiem būs iespējams izvēlēties izskriet 11,5 kilometrus garo valsts kontūru pa Ventspils ielām vai mazo Latvijas apli 600 metru garumā Reņķa dārzā, kuru varēs veikt bērni, ģimenes un seniori.

Mazās distances starts plānots plkst. 10.30. Šajā aplī tiks arī atzīmētas Latvijas pierobežas pilsētās, līdz ar to varēsim bērniem mācīt arī Latvijas ģeogrāfiju.

Lielā trase veidota sadarbībā ar SIA Ģeodēzists pārstāvi Aigaru Ansbergu un starts paredzēts plkst. 11. Skrējiena laikā būs iespējams skriet kopā ar zinošiem tempa turētājiem, kuri uzraudzīs, lai katram izdodas trasi veikt pareizi. Skrējiens notiks dažādos ātrumos, ātrākie skries pa piecām minūtēm kilometru, lēnākie – pa sešarpus minūtēm.

Pēc skrējiena ikviens saņems piemiņas suvenīrus un varēs nobaudīt siltu tēju un putru. Dalībnieki aicināti ņemt līdzi Latvijas karodziņus – tas būs skaisti un emocionāli.

Lielā apļa shēma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: