Jaunrades namā risinājās Latvijas kausa un Latvijas Amatieru līgas otrā posma sacensības galda hokejā, kurās startēja 60 dalībnieki no Latvijas un Krievijas.

Mūsu pilsētas komandas krāsas mājas turnīrā aizstāvēja 17 spēlētāji. Sudraba godalgu sieviešu nominācijā izcīnīja Elēna Rācenāja, bet Aleksandrs Žernovojs veterānu konkurencē bija trešais. Sacensību pirmo kārtu visveiksmīgāk aizvadīja brāļi Alvis un Elvijs Siliņi, kuri izcīnīja dubultuzvaru savā grupā. Veiksmīgākais no viņiem šoreiz bija Alvis. Uz otrās kārtas augstāko līgu tika seši Jaunrades nama komandas spēlētāji: Siliņi, Eliāns Ēdelis, Elvis Arhinovičs, Haralds Janvars un Edžus Kaņeps. Diemžēl šoreiz mājas sienas mūsējiem tik ļoti nepalīdzēja, jo posma ceturtdaļfinālā Top8 iekļuva vienīgi Alvis.

Tālākais scenārijs arī nebija no tiem veiksmīgākajiem, jo Alvim spēļu sērijā līdz trijām uzvarām nācās atzīt rīdzinieka Raivja Miglinieka pārsvaru. Raivis arī bija tas, kurš finālā svinēja uzvaru pār savu komandas biedru Sandi Kristapu Lagzdiņu un pirmo reizi karjerā izcīnīja uzvaru kādā no Latvijas kausa posmiem. Ventspils posms Migliniekam bija sevišķi veiksmīgs, jo tika izcīnīta uzvara arī starp junioriem. Bronzas godalgu Ventspils posmā izcīnīja Sergejs Mihējevs no Rīgas. Viņam arī uzvara šajā posmā veterānu konkurencē. Alvis Siliņš mājas turnīru noslēdza septītajā vietā. Devīto vietu ieņēma Eliāns, bet Elvijam un Elvim attiecīgi 11. un 12. vieta. Junioru konkurencē šajā posmā Arhinovičs ierindojās uzreiz aiz goda pjedestāla.

Jau šīs nedēļas nogalē Jaunrades namā ar VJN kausa 1. posma sacensībām oficiāli tiks atklāta jaunā Ventspils galda hokeja sezona. Latvijas simtgades svētku priekšvakarā, 17. novembrī plkst.11, visi, kuri vēlas piedalīties šajā turnīrā, tiek gaidīti Jaunrades nama 2. stāvā, semināru telpā.

Latvijas kausa 2. posms Ventspilī
(Open, 60 spēlētāji)
1. Raivis Miglinieks BJC''Laimīte'' (Rīga)
2. Sandis-Kristaps Lagzdiņš BJC''Laimīte'' (Rīga)
3. Sergejs Mihējevs Rīgas GHK
4. Artjoms Zahārovs Skrundas GHK
...7. Alvis Siliņš
9. Eliāns Ēdelis
11. Elvijs Siliņš
12. Elvis Arhinovičs
17. Aleksandrs Žernovojs
18. Edžus Kaņeps
22. Haralds Janvars
24. Guntis Ernšteins
27. Elēna Rācenāja
32. Dāvis Apfelbaums
34. Alens Kalniņš
35. Mārcis Radelis
52. Alekss Ernšteins
53. Renārs Zabarovskis
54. Georgijs Semjonovs
55. Lauris Rozentāls
59. Reinis Pēdiņš

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: