Ventspilnieks Sandis Buškevics pievienojies Lietuvas kluba Lietkabelis treneru kolektīvam, bet šodien vēl nebūs ar to kopā Čempionu līgas izbraukuma mačā pie JDA Dijon.

Buškevics pagājušajās sezonas otrajā pusē bija BK Jēkabpils galvenais treneris, bet pirms tam vairākās komandās strādājis gan par galveno, gan par asistentu. Trīs sezonas viņš pavadīja Lietuvas rytas sistēmā, kuru pirms tam bija pārstāvējis arī kā spēlētājs. 

Lietkabelis sporta direktors Jonas Vainausks, savulaik bija tieši Viļņas kluba vadībā, bet pirms Buškevica uzrunājis citu bijušo šīs komandas spēlētāju Steponu Babrausku, kurš gan izvēlējies turpināt basketbolista karjeru. Paņevežas klubs galvenā trenera amatā nesen nolīga serbu Nenadu Čanaku, kurš sezonu sāka pie slavenā Partizan stūres. Savukārt sezonas sākumā Lietkabelis galvenais treneris bija Gintars Kadžulis, kuram pēc ne pārāk labā sezonas sākumā darbs uzteikts.

Lietuvas čempionāta Lietkabelis ar piecām uzvarām astoņās spēlēs ieņemt ceturto vietu, bet Čempionu līgā savā apakšgrupā ar vienu uzvaru četros mačos komanda ieņem priekšpēdējo vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: