Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas turnīru ar trim uzvarām četros mačos sākuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, B apakšgrupā šobrīd ieņemot trešo vietu.

Sezonas pirmajā mačā ventspilnieki savā laukumā ar 93:83 pieveica BJBS Rīga komandu, bet šo panākumu kaldināt palīdzēja no Ventspils palienētie spēlētāji. Kristaps Ķilps sameta 22 punktus, bet Artūrs Grīnbergs atzīmējās ar 17. Otrajā mačā ventspilnieki viesojās pie liepājnieku jaunās maiņas un svinēja ļoti drošu uzvaru ar 93:60. Pie punktiem tika visi desmit ventspilnieki, puse no viņiem sameta vismaz desmit punktus, bet rezultatīvākais ar 15 bija Kārlis Bērziņš.

Sezonas trešajā mačā tika piedzīvots pirmais zaudējums, savā laukumā atzīstot RSU pārākumu. VeA pirmajā ceturtdaļā iedzīvojās desmit punktu deficītā, ko līdz mača beigām sadeldēt tā īsti arī neizdevās – 75:87. Labākais punktu guvējs bija Bērziņš, šoreiz atzīmējoties ar 18 punktiem.

Savukārt līdz šim pēdējā mačā dramatiskā galotnē tika pieveikta Līvānu stikla komanda. Lai gan VeA bija vadībā lielāko daļu mača, izskaņā piecu punktu pārsvaru (79:74) jau bija ieguvuši viesi. Tomēr atlikušajā laikā punktus guva tikai ventspilnieki, svinot uzvaru ar 82:79. Pa 22 punktiem guva Bērziņš un Ričards Vitoļskis, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas un deviņas izprovocētas piezīmes.

Nākamo maču ventspilnieki aizvadīs 26. oktobrī, kad viesosies pie BK Jelgava/LLU.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: