Šorīt neveiksmīgi mēģinājums pievarēt Ventas tilta labās puses apli beidzās kādai kravas automašīnai, no kuras uz braucamas daļas izbira vairāki lieli metāla diski.

Kā redzams notikuma vietā, automašīnas piekabē atradies liels skaits šo disku, taču daļa no tiem acīmredzot nav bijuši kā nākas nostiprināti, tāpēc sākuši kustēties, atsituši vaļā durvis un izripojuši uz brauktuves. Par laimi, negadījumā cietuši tikai paši diski un brauktuves segums.

Notikuma vietā strādā policija un arī nelaimīgā fūre joprojām atrodas pie izejas no apļa, tāpēc autovadītājiem jābūt uzmanīgiem.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga informē, ka plkst. 07.33 Valsts policija saņēma izsaukumu uz Ventas tiltu, kur 1964. gadā dzimis vīrietis vadot kravas automašīnu Volvo FH42T ar puspiekabi Krone izraisījis ceļu satiksmes negadījumu.

No vīrieša vadītās automašīnas puspiekabes izkrita krava, bojājot ceļa segumu un brauktuves nožogojumu.

Sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    qwerty 18.10.2018, 19:19:23

    Slikti nostiprināta krava, kā rezultātā velmētā metāla ruļļi izkrita no piekabes bojājot brauktuves virsmu un drošības barjeru.
    Protams visa atbildība ir kravas auto vadītājam. Tas kravas auto ir Volvo FH. Ar skaitļiem 42T neapzīmē modeli,bet riteņu bāzi un kabīnes tipu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: