Pirmos mačus savā jaunajā komandā ASA Koroivos aizvadījis ventspilnieks Toms Leimanis, startējot Grieķijas kausa izcīņā.

Pirmajā mačā viņa pārstāvētā komanda ar 67:65 apspēlēja vienību Karditsa, kas šosezon tāpat spēlēs pēc spēka otrajā spēcīgākajā līgā. Toma rēķinā šajā mačā 17 punkti, bet rezultatīvākais ar 18 punktiem bija savulaik Ventspilī spēlējušais uzbrucējs Georgios Ciakos. Kausa izcīņas nākamā kārta Koroivos izvērsās patiešām dramatiska.

Tajā pretī nāca trešās spēcīgākās līgas komanda Anatolia un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pat četri pagarinājumi. Galu galā minimālu uzvaru ar 106:104 izcīnīja Anatolia, tā visvairāk droši vien sarūgtinot tieši Leimani, kurš aizvadīja teicamu maču. Ventspilnieks guva 42 punktus, bet komandas uzvarai ar to bija par maz. Ciakoss šoreiz izcelās ar 12 punktiem.

Leimanis pagājušo sezonu sāka Liepājā, bet to noslēdza Valgas/Valkas rindās, savukārt vasarā pārcēlās uz Grieķiju. Viņa jaunā komanda pagājušajā sezonā spēlēja Grieķijas augstākajā līgā, taču ar septiņām uzvarām 26 spēlēs palika 13. vietā un noslīdēja vienu līmeni zemāk. Koroivos bija vienāds uzvaru skaits ar 12. vietas īpašnieci, kas palika augstākajā līgā. Grieķijas otrajā līgā spēlē 16 komandas, no kurām divas iegūs iespēju pacelties līmeni augstāk, un saprotams, ka tāds mērķis ir arī Koroivos. Līgas pirmo maču komanda aizvadīs 6. oktobrī.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    karlito 28.09.2018, 19:13:22

    Viela pardomām..Vai tiešām Ventspilij viņs nebija vajadzīgs..

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: