Futbola klubs Ventspils paziņojis par līguma laušanu ar ilggadēju komandas spēlētāju Vitāliju Rečicki. Šāds lēmums pieņemts pēc abpusējās vienošanās.

«Tas nebija spontāns lēmums, bet iniciatīva nāca no futbolista, kuram sezonas otrajā pusē traucēja savainojums. Mēs labprāt būtu turpinājuši sadarbību, taču šoreiz apstākļi to neļāva,» teikts Ventspils mājas lapā.

Rečickis Ventspilī aizvadījis piecas sezonas, 96 Virslīgas mačos izceļoties arī ar pieciem vārtu guvumiem, bet pagājušajā gadā arī pildīja kapteiņa pienākumus. Šosezon viņš laukumā devies 12 mačos, bet savainojuma dēļ nav ticis pieteikts spēlēm kopš 29. jūnija. «Šķirties no Ventspils, protams, ir smagi. Vienmēr biju priecīgs un lepns aizstāvēt ventspilnieku krāsas. Tieši kā Ventspils spēlētājs es saņēmu uzaicinājumu uz Latvijas izlasi un debitēju valsts galvenajā komandā. Diemžēl trauma man šobrīd nav ļāvusi spēlēt pilnvērtīgi, tādēļ sapratu, ka kaut kas jāmaina. Šobrīd atpūtīšos, lai jau nākamajā sezonā atgrieztos laukumā ar jaunām emocijām un ambīcijām,» skaidro pats futbolists.

Ventspils Virslīgas ceturtā apļa ievadā viesos ar 6:1 sagrāva Valmiera Glas/Via (Mordotenko, Aijeguns pa 2, Vome, Žuļevs), un turnīra tabulā nedaudz pietuvojās līderiem Riga FC, kas izbraukumā spēlēja 0:0 ar Liepāja/Mogo. Līdz ar to Riga FC rēķinā ir 50 punkti (22 spēles), bet RFS (21) un Ventspils (22) – pa 46. Nedēļas nogalē abas Rīgas komandas tiksies savā starpā, bet ventspilnieki savā laukumā uzņems Jelgavu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: