Vispasaules kikboksa organizāciju asociācijas rīkotajā pasaules čempionāta kadetiem un junioriem teicami startēja ventspilnieks Edgars Tumiņš, izcīnot zelta un sudraba medaļas.

Latvijas izlasē pasaules čempionātā, kas risinājās Itālijā, bija septiņi dalībnieki, bet divi no viņiem pārstāvēja Ventspils klubu Favorīts – Edgars Tumiņš un Daniels Likovs. Abi ventspilnieki startēja kick light un light contact disciplīnās.

Daniels startēja svara kategorijā līdz 69 kg, kurā abās disciplīnās bija ļoti iespaidīgs skaits dalībnieku – 34 un 39. Abās ventspilnieks sāka ar uzvarētām cīņām, taču turpinājums dažādu iemeslu dēļ vairs nebija tik sekmīgs, taču arī devītā vieta tik lielā konkurencē nav peļams rezultāts.

Toties Edgars svara kategorijā līdz 94 kg zināmā mērā parūpējās par pārsteigumu. Šajā svara kategorijā dalībnieku gan bija mazāk, tomēr katrā no disciplīnā sportists aizvadīja trīs cīņas un abās tika līdz finālam. Light contact finālā Tumiņam trīs raundu laikā tā arī neizdevās pielāgoties Krievijas sportista cīņas stilam, tāpēc nācās samierināties ar zaudējumu un pasaules sudrabu. Jau nākamajā dienā sekoja kick light fināls, kas ventspilniekam padevās lieliski, jo jau otrajā raundā viņš tika pasludināts par uzvarētāju un pasaules čempionu.

Jāpiebilst, ka Latvijas izlasei šajā čempionātā kopumā izdevās izcīnīt trīs medaļas – bronzu pilna kontakta cīņās svara kategorijā virs 70 kg izcīnīja Rīgas Kikboksa skolas pārstāve Madara Brikmane.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    karlito 25.09.2018, 18:02:54

    Vareni!

  • 0
    Lelle 26.09.2018, 10:17:25

    Super!
    Prieks par jums!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: