Pagājušās nedēļas nogalē norisinājās Latvijas Jātnieku federācijas piektais, pēdējais Vasaras kausa posms konkūrā, kur veiksmīgi startēja Jātnieku sporta kluba Demora seši sportisti ar trīs zirgiem un trīs ponijiem.

Amatieru maršrutā uzvaru izcīnīja Artūras Stonkus ar Leksiju Lilū, otrā vieta Undai Egendorfai ar Lēdiju. Ar Red Grace Unda maršrutu veica ļoti labā laikā, bet ar gāztu šķērsli.

Anna Čakstiņa ar poniju Veto izcīnīja divas trešās vietas, ātruma maršrutā ar 75 cm augstiem šķēršļiem un maršrutā divās fāzēs ar 90 cm augstiem šķēršļiem. Alisei Lūsei ar poniju Džoanu ātruma maršrutā 4. vieta, Samanta Kausiņa ar Dūju šo maršrutu veica tīri, bet Zojai Krisko ar Dūju četri soda punkti.

Ieskaitei “Latvijas Republikas labākais jātnieks – 2018” šobrīd Unda Egendorfa ieņem trešo vietu, Artūras Stonkus sestais amatieru konkurencē un Anna Čakstiņa II grupas poniju konkurencē trešā, Alise Lūse piektā.

Vēl priekšā ir rudens posmi Kleistos, Rīgas atklātais čempionāts un dažas klubu sacensības, pēc kurām reitings var mainīties.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: