Pirmo pārbaudes maču aizvadījuši BK Ventspils basketbolisti, kas dramatiskā mača galotnē ar 77:79 piekāpās VTB līgas klubam Parma.

Pirmajā ceturtdaļā labāk nospēlēja Parmas spēlētāji, tiekot pie četru punktu pārsvara (25:21), tomēr puslaiku ar diezgan drošiem plusiem jau noslēdza ventspilnieki. Otro ceturtdaļu viņi uzvarēja 26:16, izvirzoties vadībā 47:41. Šādu pārsvaru izdevās saglabāt arī pēc trim ceturtdaļām, taču pēdējā Ventspilij izdevās gūt vien 12 punktus, uz ko sāncenši atbildēja ar 20, mača galotnē izraujot uzvaru 79:77.

Ventspils rindās pa 16 punktiem guva Jānis Antrops (viņam arī piecas rezultatīvas piespēles un četras atlēkušās bumbas) un Entonijs Bīns (četras piespēles), bet Roberts Freimanis atzīmējās ar double-double – 11 punkti un 10 atlēkušās bumbas.

Nākamo pārbaudes spēli Ventspils aizvadīs sestdien, kad plkst. 17 savā laukumā uzņems jaunizveidoto BK Liepāja. Pēc tam sekos pārbaudes turnīri Liepājā un Klaipēdā, bet pārbaudes maču sērija tiks noslēgta ar diviem mačiem savu līdzjutēju priekšā – 22. un 23. septembrī Ventspilī viesosies Krievijas komanda Enisey. Abas šīs spēles sāksies plkst. 17, un arī tās komandas līdzjutēji varēs vērot klātienē.

Savukārt Rohards Lomažs un Ronalds Zaķis pievienojušies Latvijas izlasei, kas sākusi gatavošanos Pasaules kausa kvalifikācijas mačiem un aizvadīs vairākas pārbaudes spēles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: