Trīs dienas Olimpiskā centra Ventspils ledus arēnā notika 17. starptautiskais kērlinga turnīrs, kurā sacentās 20 komandas ar dalībniekiem no Batkrievijas, Dānijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Skotijas un Ukrainas.

Kā ierasts amatieru kērlinga turnīros, vienotā konkurencē cīnījās vīriešu, sieviešu un jauktās komandas. Katra komanda turnīrā aizvadīja piecas spēles, sacensības uzsākot divās apakšgrupās, bet pēc trīs spēļu rezultātiem nonākot zelta vai sudraba grupās.

Ventspils kausu 2018 izcīnīja Krievijas un Baltkrievijas kērlingistu apvienotā komanda Medved, kas spēja uzvarēt visas spēles, bet otrā vieta turnīrā un sudraba kauss tika Lietuvas vīriešu izlasei – komandai T Rink. Trešo vietu un bronzas kausu izcīnīja Dānijas, Skotijas un Latvijas spēlētāju apvienotā komanda Scandaltastic. Sudraba un bronzas komandas vienīgo zaudējumu turnīrā piedzīvoja tikai spēlēs ar turnīra uzvarētāju.

No ventspilnieku pārstāvētajām komandām Zelta grupā iekļuva Ostas celtnieks (Uldis Sakne, Andris Janbergs, Jānis Birznieks, Renāts Vieško, Santa Blumberga) un Pērles (Gunta Millere, Aija Rudzīte, Agita Puriņa, Indra Veckāgane), 20 komandu konkurencē izcīnot piekto un desmito vietu. Sudraba grupā pirmo vietu izcīnīja komanda Relako, otrajā ierindojās V- Faktors, bet trešajā – Versija.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: